ISPECI PRASEISPECI PRASE EVO TI GAEVO TI GA BAM BAMBAM BAM LOLLOL GOVNOGOVNO WTFWTF

Amazona Prekrasan Pakao

Vedran Lažun i famozno preživljavanje u srcu Amazone

vedran-badun-amazona-prekrasan-pakao

“Na svom putu kroz Amazonu sam imao sreću vidjeti 8 vrsta majmuna, roze i sive dupine, anakondu, tisuće ptica, razne ribe od kojih su bile i pirane i arapaime, bijele i crne kajmane ..” – Vedran Lažun.

Došao je i taj momenat…Donosimo vam dugo očekivani originalni komplet video koji je na neki način proslavio i digao u nebesa Bilog Šamana a ispostaviće se kasnije najvećeg lažova Balkana a tako mi velikog Jah, i šire – Vedrana Lažuna!

Bili smo primorani koristiti specijalne metode kako bi danas 25.7.2021. godine objavili ovo teško amazonsko preživljavanje našeg Vekija koji je amazonske laži čuvao i krio kao svoje oči u glavi.

 

Napomena: Da ne bi bilo zabune, Video je originalan i niti u bilo kojem smislu nije editovan. Sav dodatni text koji se pojavljuje na videu je Lažunkov uradak (osim vedranlazun.com watermark-a).

Uskoro objavljujemo Amazona 2 i Amazona Directors Cut verziju (originalni videi bez edita), doduše ne tako zanimljivi klipovi kao “prekrasan pakao” ali bitno je da cjelokupna Lažunkopedia bude dostupna svima u svako doba.

Očekuje nas burna bura sljedećih par nedelja zato ovim putem pozdravljamo najveću lažovčinu balkana Vedrana Lažuna i poručujemo mu da se udobno smjesti u svoj hamok, nareže neke mesine i kupi dosta Sprite-a jer dolazi mnogo velika i jaka oluja…

Ne bih da sad otkrivamo previše zato stay tuned i vidimo se već sutra u 21 čas sa novim zanimljivim videom. Idemo jače i snažnije nego ikad, u stvaranju Wikipedie Vedrana Lažuna – Lažunkopedia i da sve prljave laži, obmane i prevare najvećeg lažova Balkana budu slobodno dostupne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 Comments

  1. U bilo kojem trenu sam spreman platiti klopu svim ljudima koji su se za ovo sve potrudili i sjebali gada (ja sam kreten koji je pogledao svaki njegov podkast i vjerovao🤦‍♂️).

  2. Kako čovjeka nije stid toliko lagati ? Naišao na konstrukciju kolibe stara vidi se gdje je sječeno i onakao e tu sam spavao , nije normalan on ima neki oblik šizofrenije, a da ne pokaže ni jednom šator kada u jutro ustaje i izadje to je smješno , ko ne bi pokazao šator u kojem je prespavao u djungli ? Ja budale ,ovo je lud čovjek –

  3. Znaci ovo je strasno. Vrijedanje inteligencije svakog gledatelja. Pogleda sam sve videe od pocetka s prvog kanala VLA i ostalih, ukljucujuci sve isjecke amazone. Cak sam i pratia Lazuna neko vrime prije afera dok mi je bia zanimljiv. Ali ovo je prvi put da sam pogleda amazonu od pocetka do kraja i ne mogu virovat da je ovo njega proslavilo po icemu. Ocajan edit i toliko ocita laz da ne mogu virovat da ovo neko pusi. Zasluzia je 10 puta gore nego sta mu se sad desava.

  4. Prvi put gledam ovaj video, do sada sam mislio da napad na Badjuna nije fer i da je on samo malo preuvelicao price, al sad kad ovo gledam ne mogu se nacudit kako je ovako smijesan video mogao proci u javnosti, lici na parodiju. Lik je psihijatrijski slucaj, nemoguce je ovako lagat ljude. Svaka minuta videa je laz, svaka recenica, sve.

Sviđa ti se objava?

vedran lazun uskoro

Veliki spektakl USKORO!

vedran-badun-operacija-mica

Vedran Lažun i “Operacija Mica” 1. Dio