BAM BAMBAM BAM EVO TI GAEVO TI GA ISPECI PRASEISPECI PRASE LOLLOL GOVNOGOVNO

Obavještenje u vezi sajta i daljih planova

Dobri moji judi a i oni malo više zločesti, imamo potrebu da vas obavijestimo u vezi promjena na sajtu. Naime ovih dana testiramo novi dizajn, nove opcije i funkcije i zbog toga sajt još uvijek ima određene bugove koji će biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku.

Zakupili smo VPS server i sledeće nedelje sajt prelazi na VPS Hosting, i to će itekako pomoći da sajt bude mnogo brži i funkcionalniji (može nam se jer mi smo organizovana kriminalna grupa koju finansira državni vrh).

Sa svim novim promjenama pokušaćemo da vam omogućimo mnogo bolje iskustvo i korištenje ovog sajta.

Moramo napomenuti da je Youtube kanal (Bađunizam – Dnevna doza Vedrana Bađuna) koji je bio “povezan” sa ovim sajtom, prije 2 dana ukinut jer je Diktator Bađunko opet svojim prijvama i strajkovima ugasio kanal (kao što je prethodno bio slučaj sa prijavom i rušenjem kanala Vedran Lažun Adventures tj današnji “Rozi Kiboko). Ta vijest može samo da nas ojača još više i ubaci u šestu brzinu, da nastavimo gdje smo stali i da se potrudimo da sve laži i obmane budu dostupne svakome u svako doba, bez straha da će Lažunko ukinuti sadržaje koji samo pokazuju laži tj istinu. Prijava i ukidanje Youtube kanala samo pobija priče pojedinaca koji su govorili da je Bađunko odavno na zemlji i da se čovjek ne treba  “udarati”  dok je na zemlji nemoćan. Dame i gospodo, ovim činom Vedran Bađun je pokazao da nimalo nije nemoćan i da uopšte nije “pao”, već se po ko zna koji put diktatorski ponašao, svaki dan prijavljivao i strajkovao nova videa da bi na kraju uspio srušiti jos jedan kanal. “Bespomoćan čovjek”, kako ga neki nazivaju uopšte nije bespomoćan, već naprotiv jedan veliki diktator koji je sam sebi presudio.

Stajanja nema, sad idemo 1000x pametnije, jače, bolje i organizovanije da ovaj sajt bude jedna velika Wikipedia svih laži i prevara Bilog Šamana, dostupna svima i mjesto gdje Bađunova diktatorska ruka ne može doći, kao što je slučaj sa Youtube platformom.

Stay tuned…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sviđa ti se objava?

vedran-badun-lazun-u-ludom-elementu

Bađun u svom ludom elementu

vedran-badun-i-istina-o-patreonima

Bađun i istina o patreonima