ISPECI PRASEISPECI PRASE BAM BAMBAM BAM EVO TI GAEVO TI GA LOLLOL WTFWTF GOVNOGOVNO

Vedran Lažun i “Operacija Mica” 1. Dio

Pogledajte prvi dio operacije Micika Picika

vedran-badun-operacija-mica

Micika Picika i Vedran Lažun

Donosimo vam originalni i kompletan snimak operacije “Micika Picika” i Vedran Lažun.  Ovo je prvi dio operacije od ukupno tri dijela. Ostale dijelove izbacićemo narednih dana.

U ovom dijelu pogledajte kako je Mica Ubica postala Lažunkov patreon član, kako je Vedran ignorisao Milicine poruke u vezi Amazone i kako je Milica slala donacije da bi “smekšala” Vedrana Lažuna najvećeg prevaranta Balkana, sve to u cilju da bi se “izvuklo” preko 60 videa koje naš Bili Šaman ima na privatno (sa razlogom).

Operacija je počela na patreon kanalu Vedrana Lažuna, da bi se kasnije nastavila na whatsappu. Kako je tekao tok operacije pogledajte u videu ispod…

Šamanova poruka

Poslušajmo Šamanovu poruku Vedranu Lažunu…

“Pokaži svoje talente i odašiljaj svoju ljubav drugima”

Šamanova poruka

by Vedran Lažun

 

Šta nas čeka u narednim danima?

Stay tuned jer u narednom periodu ćemo saznati:

– Zašto Bađunko na jesen ide u Njemačku da radi kao keramičar i čuvar exponata u muzeju a možda i box trener,

– Šta je zaista bio VELIKI PROJEKAT i šta se desilo

– Na koji način je Lažunko slao ogromne svote novca u Afriku

– Šta se desilo sa Lažunkovim donatorima i VBA lavovima koji su donirali opremu za vba kanal Oliver Šola, Nedim i ostali. Gdje su sada i zašto su nestali svi ljudi koji su nesebično pomagali

– I još mnogo ostalih iznenađenja..

 

Mogući razlozi ovog užasnog čina

Micika Picika i Vedran Lažun – Ex Special Force koji se i nije tako dobro snašao u ovoj operaciji sa Micikom, a mi se pitamo zbog čega???
 
1. Možda zato što nije imao svog Ninju pored sebe
2. Dugo nije nosio svoj posebni Šesir za specijalne situacije
3. Ipak su presudili BAM BAM-ovi tj. američki dolari $ poslati izravno iz USA sa bankovnog računa “Bank of America” preko PayPal-a od velike obožavateljke Milice koja ima kuću na Floridi a trenutno živi i radi u Hamburgu)
4. Išao je kod pogrešnog Šamana.
5. Na ranču je zapustio treniranje tehnike SOK SAK i previše se opuštao u raznim kanalizacijama pored puta
6. Opasna ekipa iz Sarajeva je sa punim dzakovima pašteta otišla na ljetovanje u Makarsku i zapustila odbranu VBA kanala.
7. Previše vremena je provodio serući oko kućice tj radeći svoju omiljenu radnju i sadeći avokado i mango
8. Cijelo ovo vrijeme je bio na prvoj liniji na protestima širom Kolumbije i čeka povoljan trenutak da svim balegarima i zločestim ljudima začepi usta i iznenadi ih sa mnogim videima koje je snimio iz srca protestnih dešavanja.
9. Njegova ura za SEX se produžila i u međuvremenu stasiti Omišanin vikinške krvi afričkih korijena je otkrio sve čari platforme OnlyFans
10. Nastavite sa mogućim razlozima ovog užasnog događaja u komentarima ispod…

 

Šta mislite da li je fer i da li Vedran Lažun zaslužuje posljednju šansu da mu damo 72 sata da izađe javno i prizna da je najveće govance, serator i prljava, stara, krezuba i ofucana lažovčina, prije nego ubacimo u 6 brzinu i dodamo gas?…
I još nešto, šta mislite da kontaktiramo https://www.migracioncolombia.gov.co/ pošaljemo i pokažemo im sav materijal, spotove i videa (takođe i svegrinu kućnu adresu gdje je živio u Bogoti, hint-Calle 13#**-** koja je registrovana na čokolatitu – Z.Y.H.G Cedula Ciudadania- 52****59-broj osobne, IP adresa sa koje je pristupao internetu u Bogoti i trenutna IP adresa sa ranča) gdje jedan opasni stranac u vojničkim uniformama koji se konstantno sa nožem šunja po potocima i obližnjim šumarcima (koji ima trenutnu rezidenciju i koji uskoro treba da obnovi vizu koju je prvobitno dobio na 3 godine udajom za čokolatitu) pjeva i poziva na uništavanje državne imovine i dobara, revoluciju protiv sistema i države koja mu je dala rezidenciju i koji javno odobrava i veliča ubijanje kolumbijskih sudaca, policajaca i predsjedničkih kandidata (razlog više jer sljedeće godine su predsjednički izbori u Kolumbiji.), koji na pitanje o tome kako dobiti dozvolu za rad i ostati u kolumbiji, odgovara – sklopi fiktivni brak radi dobijanja papira – OŽENI SE – “To ti je način” a nekad takođe i ilegalno prelazi granice!
Svima je takođe poznato da Vedran Lažun voli javno da glorifikuje narko teroristu Pabla Escobara..
Da li takav youtuber radi dobru promociju jedne države u kojoj je nastanjen?
Da mu obezbjedimo besplatnu kartu u jednom smjeru koju će platiti država Colombia i poslati ga u domovinu da jede i uživa u mesini ili da ga pustimo još malo da se koprca po kolumbijskom blatu i kanalizacijama jer govna tu i pripadaju?🤔
Hvala velikom Jah!🙏
P.S. Nemojte šta zamjeriti jer je Lakija jednostavno prenijelo.🤷‍♂️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 Comments

  1. WAIT A MINUTE!

    ajmo bit iskreni, ovaj video je bitno drugačiji od onog skraćenog koji je objavljen na youtubeu. Tamo ispada da je Bađun ignorirao mailove sve dok mu nije sjelo 15 dolara na račun, a ovdje ispada da je onaj prvi video dao odmah i da je bio spreman dati i sve druge linkove prije uplate tih 15 dolara.

    Mislim, ne branim ja njega za neke stvari koje su neobranjive, ali ako ga već idete jebati onda budite iskreni a ne da stvari i događanja slažete u nešto što vama odgovara.

Sviđa ti se objava?

vedran-badun-amazona-prekrasan-pakao

Amazona Prekrasan Pakao

vedran-badun-bezkucnik

Vedran Lažun BeZkućnik