ISPECI PRASEISPECI PRASE BAM BAMBAM BAM EVO TI GAEVO TI GA LOLLOL GOVNOGOVNO WTFWTF

Vedran Badun šalje svoje “laviće” da otkupe stranicu vedranlazun.com!

Lažunov pokušaj da se otkupi sajt o njegovim lažima

vedran-badun-salje ponudu-otkup-sajta

Koliko vrijede Bađunkove laži?

Kao što mnogi znaju, diktator Vedran Badun je zajedno sa svojom armijom lavova uspio ugasiti Youtube kanal koji se bavio svim lažima i prevarama Bilog Šamana – “Rozi Kiboko – Vedran Lažun”. To nije bio prvi put gašenja nekog Youtube kanala, sve to u nadi da pokuša sakriti istinu o svim svojim lažima i prevarama.

Na Bađunkovoj listi za rušenje još uvijek se nalazi ova skromna stranica (vedranlazun.com) koja pokušava da služi kao jedna wikipedia svih njegovih laži.

 

Bađunkova indirektna ponuda o otkupu web stranice vedranlazun.com

Našoj redakciji juče je stigla ponuda o otkupu tj. prodaji ove stranice za 1500 eura. Ponudu nam je poslao korisnik FB grupe “Kotrljani Balegari” imena “Uvijek Vjeran”.

Da li je to samo još jedan u nizu mnogobrojnih Bađunkovih lavića koji pokušavaju spasiti svog Bilog Šamana ili pak se radi lično o Vedranu Bađunu koji je infiltriran u grupi pod drugim imenom, za sad nismo sigurni.

 

Nudim ti 1500 eura za stranicu!

Napomena: Klikni na fotografiju za uvećanje

Prijetnja o gašenju stranice

Na kraju konverzacije upućena nam je i prijetnja da će nam stranica biti ugašena tj. ukinuta. Očigledno je da ovim činom Vedran Bađun pokušava na sve načine da sakrije svoje mnogobrojne laži tako što želi da ukine sve moguće internet portale i medije koji se bave njegovim lažima i prevarama.

Ćeraćemo se još…

Kao što je Matija Bećković rekao – Ćeraćemo se još..

Na ovaj način možemo da poručimo i Vedranu Bađunu i svim njegovim lavovima tj. slijepim pratiocima njegove sekte VBA, da ćemo pokušati i dati sve od sebe da sačuvamo i proširimo wikipediu laži Vedrana Bađuna, kako bi bila dostupna svima da pogledaju materijale i sami odluče i uvjere se ko je ustvari Dalmatinski pustolov koji preživljava u srcima raznih prašuma…

Koliko vrijede Lažunkove laži?

View Results

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 Comments

Sviđa ti se objava?

vedran-badun-kenjanje-pored-zmije

Kenjanje pored zmije

vedran lazun uskoro

Veliki spektakl USKORO!