Ime: Vedran Lazun Adventures
Email: [email protected]

Informacije koje prikupljamo:

Tabela ispod prikazuje koje informacije prikuplja ovaj sajt.

Vrsta informacija Šta prikupljamo Ko prikuplja Zbog kojeg razloga Ko koristi informacije Čuvaju se Dijele se
Kontakt informacije
  • Ime
  • Website
  • Newsletter ili kontakt forme
  • Website
  • Elektronska datoteka

Korištenjem bilo kojeg dijela Vedranlazun.com portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.
Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja. Smatra se da su kontinuiranim korištenjem Vedranlazun.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, korisnici u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.
Niti jedan dio Vedranlazun.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Vedranlazun.com portal

“Vedranlazun.com” posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Vedranlazun.com portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Vedranlazun.com portala, ukoliko ne krše pravila korištenja.
Vedranlazun.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Vedranlazun.com sadržaje objavljuje u dobroj vjeri. Sve sadržaje Vedranlazun.com portala koristite na vlastitu odgovornost i Vedranlazun.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Pristup Vedranlazun.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Nedozvoljeni sadržaj

Prilikom korištenja portala Vedranlazun.com nije dozvoljeno:
koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način vrijeđati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
uploadati fileove koji sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s Vedranlazun.com portalom
kršiti bilo koji važeći zakon
vEDRANLAZUN.COM nema obvezu pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave, bez obavijesti, ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima.
Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno, u dobroj namjeri, a vedranlayun.com ne može se držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

Pravila komentiranja

Svim korisnicima portala Vedranlazun.com strogo je zabranjeno:
Prijetiti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima članaka, a što može rezultirati i kaznenim progonom
Iznošenje uvreda ili vrijeđanje bilo koje osobe ili skupine na temelju nacionalne, rasne, spolne, vjerske ili druge pripadnosti te govor mržnje i propagiranje nasilja
Prikupljanje i objavljivanje osobnih podataka
Objavljivanje neistinitih informacija o osobama i događajima, s ciljem zavaravanja ili klevete te “trollanje” odnosno namjerno provociranje drugih komentatora
Oglašavanje, netematski sadržaj, spam, kršenje autorskih prava
Upotreba psovki, osim u slučaju kada se koriste kao stilski izraz, odnosno kad nisu nekome izravno upućene
Pisanje bilo kojim pismom osim latinice
Vrijeđanje ostalih korisnika i njihovih komentara, autora članaka, te izravnih ili neizravnih subjekta članaka
Nije dozvoljeno prijeteće ili nametljivo ponašanje, namjerno ometanje diskusija umetanjem repetitivnih i/ili nesadržajnih poruka i komentara.
Korisnik je osobno odgovoran za sadržaj koji objavljuje ili čini dostupnim na web servisu, budući da portal Vedranlazun.com ne može kontrolirati i/ili revidirati svaku objavu korisnika niti odgovara za sadržaj iste.
Vedranlazun.com pridržava pravo ukloniti, premjestiti i/ili urediti svaku objavu koja po njegovoj slobodnoj ocjeni predstavlja kršenje ovih Uvjeta i pravila komentiranja. U slučaju teškog ili učestalog kršenja Uvjeta, Vedranlazun.com pridržava pravo izbrisati korisnika iz arhive, čime će se automatski izbrisati svi njegovi prethodni komentari.

Modificiranje i promjene pravila

Vedranlazun.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ova pravila korištenja. O važnim promjenama i dopunama, Vedranlazun.com može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem novih pravila na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Vedranlazun.com portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Pravila o slanju fotografija i audio-vizualnog sadržaja

Video i audio snimke, fotografije, ali i sve ostale materijale koje nam pošaljete mogu, ali i ne moraju biti objavljeni na portalu Vedranlazun.com.
Slanjem fotografija, video sadržaja ili drugih materijala, dajete izričito dopuštenje za objavu i korištenje poslanih sadržaja, u svrhu i na način kako procijeni uredništvo sajta. Ovime također pristajete da vaše djelo, ukoliko ga pošaljete anonimno, neće biti potpisano, odnosno da na njemu nećete biti označeni kao autor. Dostavljanjem video i foto materijala pristajete da ti materijali budu objavljeni na portalu vedranlazun.com i drugim platformama u vlasništvu vedranlazun.com.

PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Ova Pravila o zaštiti privatnosti opisuju kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem portala wwww.vedranlazun.com

Naše usluge ponekad sadrže linkove na usluge drugih kompanija. Te kompanije imaju vlastita pravila o zaštiti privatnosti i korištenju kolačića, stoga imajte na umu da će informacije koje na taj način dajete, biti regulirane njihovim pravilima. Svakako provjerite i njihova pravila o zaštiti privatnosti, kako biste znali kako će upotrebljavati vaše podatke.

Čvrsto smo predani čuvanju informacija o vama i vašoj obitelji. Naš tim poduzima sve razumne napore kako bismo brinuli o vašoj informacijskoj sigurnosti i privatnosti. Istodobno, nijedna usluga ne može biti potpuno sigurna – ako imate razloga misliti da su vaš korisnički račun ili osobni podaci izloženi riziku, na primjer, ako je netko mogao saznati vašu lozinku, odmah nam se javite, putem mail adrese [email protected]

Podaci koje prikupljamo

Tražimo i prikupljamo sljedeće osobne podatke o vama, kada se registrirate kao korisnik vedranlayun.com . Ove informacije su neophodne za odgovarajuću provedbu ugovora između vas i nas i omogućuju nam da ostvarujemo naše pravne i zakonske obveze. Ove informacije ne dijelimo s trećim osobama, osim u izuzetnim slučajevima, i samo uz vaš izričiti pristanak. Bez pružanja navedenih informacija možda vam nećemo moći pružiti sve tražene usluge.

Informacije za otvaranje korisničkog računa – kada se prijavite kao korisnik vedranlazun.com , zahtjevamo određene informacije kao što su: vaše ime, prezime, adresa e-pošte.

DIJELJENJE I OTKRIVANJE

Nikada nećemo prodavati vaše osobne podatke.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti ili našim postupcima obrade vaših podataka, možete nam poslati e-poštu ili nas kontaktirati na:
email: [email protected]

POLITIKA KORISTENJA KOLACICA

POLITIKA KORIŠTENJA KOLAČIĆA
1.   Što su kolačići i tehnologije praćenja?
Kolačići (engl. cookies) su mali paketi podataka koji se upotrebljavaju za pohranu i primanje anonimnih identifikatora te drugih podataka o računalima, telefonima i ostalim uređajima. Druge tehnologije, uključujući podatke koje pohranjujemo u web-pregledniku ili na uređaju, identifikatore povezane s uređajem i drugi softver, upotrebljavaju se za slične svrhe. U ovim pravilima sve te tehnologije nazivamo „kolačićima”.

Kolačići nam pomažu pružati, zaštititi i poboljšati naše proizvode, primjerice personalizacijom sadržaja, prilagođavanjem i mjerenjem oglasa te omogućavanjem sigurnijeg okruženja. Premda se kolačići koje upotrebljavamo mogu povremeno mijenjati u skladu s poboljšanjima i ažuriranjima, upotrebljavamo ih za sljedeće svrhe:

kako bi se sjetili informacija o vama, tako da nam ih ne morate ponovno davati;
kako biste mogli ostati prijavljeni, čak i na različitim uređajima;
kako bi nam pomogli da shvatimo kako ljudi koriste naše usluge i kako bismo ih mogli poboljšati;
da bismo zaštitili vaš korisnički račun i podatke;
kolačići nam pomažu prikazivati oglase i davati preporuke za poduzeća i druge organizacije osobama koje bi mogle biti zainteresirane za njihove proizvode, usluge ili ciljeve.
kako bi nam pomogli da prilagodimo i personaliziramo sajt, sjećajući se vaših preferencija i postavki;
Podaci pohranjeni korištenjem kolačića na sajtu ne sadrže osobne detalje iz kojih bi se mogao utvrditi identitet korisnika.

2.   Postoje različite vrste kolačića:
 2.1   Kolačići prve strane
Ove kolačiće postavlja web stranica koju posjećujete. I samo ih ta web stranica može čitati.

 2.2   Kolačići treće strane
Ove kolačiće postavlja netko drugi, a ne vlasnik web stranice koju posjećujete. Sajt može sadržavati sadržaje drugih stranica koji mogu postaviti svoje kolačiće. Također, ako podijelite link na portalu vedranlazun.com, usluga na kojoj ga dijelite (na primjer, Facebook) može postaviti kolačić u vašem pregledniku. Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane – možete ih isključiti, ali ne putem nas.

 2.3   Kolačići sesije
Ovi kolačići traju samo onoliko dugo koliko traje vaša mrežna sesija i nestaju s vašeg računala ili uređaja prilikom zatvaranja preglednika.

 2.4   Trajni kolačići
Ovi kolačići ostaju na vašem računalu ili uređaju i nakon što zatvorite preglednik, a traju onoliko vremena koliko je određeno u kolačiću. Upotrebljavajmo trajne kolačiće kada trebamo znati tko ste duže od jedne sesije pregledavanja. Na primjer, upotrebljavamo ih kako bi se sjetili vaših postavki i sljedeći put kada nas posjetite.

 2.5   Neophodni kolačići
Ovi kolačići omogućuju vam korištenje različitih dijelova sajta. Bez njih vam ne možemo pružiti usluge koje ste tražili. Neki primjeri kako upotrebljavamo ove kolačiće su: kada se prijavite na sajt, da bismo se sjetili stvari koje ste već učinili, na primjer – teksta koji ste unijeli u obrazac za registraciju, pa će i dalje biti tamo kada se vratite na stranicu. Također, pomaže nam da se sjećamo sigurnosnih postavki koje utječu na pristup određenom sadržaju.

 2.6   Funkcionalni kolačići
Oni nam pomažu da prilagodimo sajt, sjećajući se vaših preferencija i postavki. Na primjer, da se sjetimo vašeg omiljenog sadržaja, da vam ne prikazujemo iste poruke koje se odnose samo na nove posjetitelje ili da se sjetimo nekih drugih postavki.

 2.7   Kolačići izvedbe
To nam pomaže da shvatimo kako posjetitelji koriste sajt, kako bismo se mogli poboljšati. Oni nam pomažu da isprobavamo različite ideje. Ponekad angažiramo i druge kompanije da analiziraju kako posjetitelji koriste sajt. Te tvrtke mogu postaviti vlastite kolačiće izvedbe. Neki primjeri kako upotrebljavamo ove kolačiće su: prikupljanje podataka o najčešćim posjetiteljima sajt, kako bismo mogli poboljšati naše online usluge ili kako bismo se pobrinuli da web-lokacija ispravno funkcionira i da popravlja sve eventualne pogreške, kako bi poboljšali izgled i dojam sajta.

Kako mogu kontaktirati Vedranlazun.com?

Kontaktirajte nas na email: [email protected]